Connect with us

Ştiri din Sălaj

Transurbis, în continuă modernizare

Deşi suntem în stare de alertă, nimic nu îi împiedică pe cei de la Transurbis să se modernizeze încontinuu. Astfel începând cu data de 2 iunie şi până în prezent, o echipă tehnică a SC Radcom SRL; societatea care este asociat în contractul de furnizare al autobuzelor electrice, a început lucrările de instalare a echipamentelor ITS pe autobuzele existente în flota SC Transurbis.

Au fost instalate calculatoarele de bord ITS pe toate cele 45 de autobuze, sondele litrometrice pe un număr de 30 de autobuze, iar în perioada următoare se vor instala validatoarele pe toate autobuzele.

Acestea vor permite în prealabil validarea biletelor de hârtie, cât şi cu carduri odată cu instalarea tuturor sistemelor la autobaza Transurbis, dispeceratelor şi punctelor de vânzare bilete/abonamente.

De asemenea, au fost finalizate lucrările de instalare a staţiilor de încărcare rapide şi lente pentru autobuzele electrice din incincta autobazei Transurbis.

Mai mult, în perioada următoare vor fi instalate şi cele patru staţii rapide de încărcare la capăt de linie în Brădet. Odată cu finalizarea lucrărilor pe culoarele de mobilitate urbană, vor fi relocate copertinele din staţiile de autobuz.

Primele şase se vor reloca de pe strada Simion Bărnuţiu pe linia numărul 11 în Ortelec, unde au fost amenajate platforme betonate pentru instalarea acestora, urmând să se monteze mobilier stradal nou în locaţiile de unde au fost luate copertinele.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj