Connect with us

Ştiri din Sălaj

Prefectul “îl urechează” pe primarul din Treznea care refuză dialogul în cazul focarului de coronavirus


Virgil Ţurcaş, reprezentantul Guvernului Orban în teritoriu susţine că urmează să aibă o discuţie cu primarul PSD din Treznea, comună unde sunt înregistrate 11 cazuri de coronavirus şi unde autorităţile locale refuză dialogul


Un număr de 11 persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus în comuna Treznea. Alte cazuri au fost confirmate în Românaşi, Chendrea şi Chechiş, care au directă legătură cu focarul de la Treznea.

Chiar dacă în weekend a fost convocat Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă şi s-au dispus măsuri clare în cazul focarului de la Treznea, primarul PSD Cristian Oros refuză să colaboreze şi să poarte dialog cu presa pentru a afla detalii importante cu privire la răspândirea virusului. Primarul este direct responsabil de dezinfecţia domeniului public din comună, pentru a afla dacă poţi să fi în siguranţă în sat sau nu.

Din păcate, deşi i s-au transmis atribuţii clare din partea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, primarul social-democrat REFUZĂ orice formă de dialog astfel că sălăjenii nu au de unde să ştie dacă sunt sau nu în siguranţă. Din păcate însă, concluzia o putem deduce, asta deoarece în comună continuă să apară cazuri. Şi nu doar în Treznea, ci şi în alte localităţi unde locuiesc persoane care au avut contact direct cu cei din Treznea.

“O să am o discuţie cu primarul din Treznea. Nu se poate să refuze dialogul în astfel de situaţii. O să îl contactez şi o să îi transmit că este obligat să ofere detalii importante în ceea ce priveşte dezinfecţia domeniului public şi alte detalii ce priveşte administraţia publică locală”, transmite prefectul Virgil Ţurcaş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj