Connect with us

Pescuit și Vânătoare

FOTO şi VIDEO. Ilegalităţi pe Vîrşolţ. Tineri prinşi la pescuit în zona de protecţie piscicolă

Paznicii lacului, dar şi jandarmii sălăjeni au intervenit pentru sancţionarea unor tineri care se aflau la pescuit în zona de protecţie piscicolă. Acest grup de tineri a fost depistat la pescuit şi în perioada de prohibiţie


Din păcate, zicala “regulile sunt făcute pentru a fi încălcate” este un motto în viaţă şi îşi ghidează paşi după această sintagmă.

Aşa se face că un grup de tineri nu ţin cont de nicio regulă şi restricţie şi se duc la pescuit pe lacul Vîrşolţ în perioade şi zone în care acest lucru este interzis.

Astfel, după ce au fost prinşi la pescuit pe lacul Vîrşolţ în perioada de prohibiţie, mai mulţi tineri au fost depistaţi din nou pescuind, de această dată în zona de protecţie piscicolă.

Aceştia au fost depistaţi de către paznicii lacului, iar la intervenţie au participat şi jandarmii sălăjeni. Tineri au fost sancţionaţi.

“Am avut iar de furcă cu aşa zişi pescari care pescuiau liniştiţi în zona de protecţie piscicolă. Din păcate sunt aceeiaşi indivizi care au fost prinşi pescuind în perioada de prohibiţie. Mulţumesc paznicilor noştri şi jandarmilor sălăjeni pentru seriozitate şi munca depusă”, spune Veronica Ispas – vicepreşedinte AJVPS Sălaj.

Sursa foto şi video: facebook Veronica Ispas

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare