Connect with us

Ştiri din Sălaj

Trei adolescenţi bănuiţi de furtul unei maşini


Trei adolescenţi, bănuiţi de comiterea unui furt au fost prinşi de poliţişti. Prejudiciul a fost recuperat


La data de 26 iulie, ora 1.15, Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către un bărbat de, în vârstă de 71 de ani, din judeţul Maramureş, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personală, care se afla parcat în curtea unui imobil din comuna Năpradea. La momentul comiterii faptei maşina era închisă, dar neasigurată (cheile se aflau în portieră).

Verificările efectuate de poliţişti au dus în scurt timp la identificarea  persoanelor bănuite de comiterea faptei. Acestea au fost identificate de poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică, pe bulevardul Mihai Viteazul, chiar lângă autoturismul furat. Este vorba de doi adolescenţi de 13, respectiv 15 ani. Alături de aceştia se mai aflau alţi trei adolescenţi cu vârstse cuprinse între 16 şi 17 ani, toţi din comuna Năpradea. Din cercetări a reieşit că toţi cinci au condus pe rând maşina din comuna Năpradea şi până în Zalău.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru furt calificat, conducere fără permis, dar şi pentru administrarea întregului probatoriu.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj