Connect with us

Ştiri din Sălaj

Şase dosare penale au fost întocmite pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice


Poliţiştii din Sălaj au continuat şi în acest sfârşit de săptămână activităţile de supraveghere a traficului rutier, context în care au constatat mai multe infracţiuni la regimul circulaţiei


Primul dosar penal a fost întocmit de poliţiştii de la Biroul Rutier. Un bărbat de 39 de ani, din municipiul Zalău, a fost oprit în trafic, vineri, 24 iulie, la ora 10.46, pe Drumul Naţional 1F, la km80+900m. testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Seara (24 iulie, ora 20.20), poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou au identificat prin localitatea Inău un bărbat de 42 de ani, din comuna Someş Odorhei, care conducea autoturismul cu o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O zi mai târziu (25 iulie), la ora 16.01, un bărbat de 49 de ani a fost depistat de poliţişti din Şimelu Silvaniei, în timp ce conducea autoturismul, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat).

​Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere au fost constatate şi duminică, 26 iulie. La ora 15.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală au depistat prin localitatea Năpradea un bărbat de 43 de ani care se deplasa cu mopedul fără a deţine permis de conducere.

Câteva ore mai târziu (26 iulie, ora 18.49), poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău au identificat un bărbat de 39 de ani, din comuna Ip, care circula cu maşina pe raza localităţii Nuşfalău, cu o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultimul dosar penal a fost întocmit de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Sărmăşag, duminică, 26 iulie. Un tânăr de 27 de ani, din comuna Măerişte a fost depistat la ora 20.00, în timp ce conducea mopedul pe Drumul Naţional 1F ( intersecţie DJ 108F-Sărmăşag). A fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere, iar autovehiculul nu era înmatriculat/înregistrat.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj