Connect with us

CUPA ROMANIEI

Cipricom Zalău a sărbătorit 10 ani de la câştigarea Cupei României la minifotbal

Era anul 2010 când echipa condusă de Ciprian Pop a reuşit o performanţă notabilă şi a adus Cupa României la minifotbal în urbea de la poalele Meseşului. La 10 ani distanţă, jucătorii şi conducerea echipei s-au reunit pentru o “mişcare” şi pentru a depăna amintirile acelor vremuri


Cipricom Zalău a scris file de istorie pentru minifotbalul sălăjean. După ce în anul 2007, Macrogroup câştiga Campionatul Naţional, performanţele echipelor sălăjene au continuat şi în următorii ani, iar Cipricom Zalău a adus în premieră Cupa României în urbea de la poalele Meseşului.

Echipa condusă de Ciprian Pop şi Marius Cozma avea să învingă în marea finală pe Euro Glia Nuşfalău. Performanţa a rămas unică peste ani şi ani, deşi Autoland Hosu a fost foarte aproape să câştige Cupa în anul 2012, însă a fost învinsă în finală.

La 10 ani distanţă de la câştigarea Cupei României, colectivul Cipricom Zalău s-a reunit joi seara la Titan Arena pentru a celebra acel moment printr-o “miuţă” urmată de repriza a III-a şi depănarea amintirilor.

Din lotul campioanei au fost prezenţi portarii Gabriel Puşcaş şi Ionuţ Spătărelu, jucătorii Cristian Crişan, Toth Karoly, Mihai Unguruşan, Gabriel Cozac, Daniel Sabou, Marius Cozma şi Nicu Şandor, conducătorul Ciprian Pop şi directorul sportiv Doru Dârjan.

Din păcate, nu au putut fi prezenţi la această reunire Bogdan Filip şi Dan Vaşvari, din motive de serviciu, Marius Mândruţ – plecat în Finlanda şi Csoka Gabor – plecat în Germania.

“Am sărbătorit 10 ani de la câştigarea Cupei României la minifotbal. Toţi ne-am gândit că ar fi frumos să ne reunim şi să sărbătorim. A fost un eveniment reuşit, am făcut mişcare şi după care a urmat repriza a III-a şi depănarea amintirilor. Toată lumea a fost încântată şi toţi au rămas aceeaşi oameni cu caracter. Mai mult, în prezent cred că jucăm mai bine ca şi atunci. Luăm în considerare să participăm şi la competiţii old-boys”, ne-a declarat Marius Cozma.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI