Connect with us

Ştiri din Sălaj

Flore Pop, director sportiv Rapid Jibou: “Ni se face o nedreptate”

Conducerea clubului jibouan este nemulţumită de decizia AJF Sălaj de a îngheţa campionatul cu clasamentul actual


În urma deciziei Biroului Executiv al AJF Sălaj este supărare mare la Jibou. La meciurile directe, Rapidiştii stau mai bine decât Şimleul, formaţie cu un golaveraj mai bun.

La Jibou, Rapid a câştigat cu 3 – 1, în timp ce în returul de la Şimleu, Sportul a câştigat cu 2 -1. Ambele echipe şi-ar fi dorit să se stabilească pe teren echipa care va reprezenta judeţul la baraj, dar până la urmă, decizia s-a luat la comisii, din cauza pandemiei de coronavirus.

Jibouanii se simt nedreptăţiţi prin vocea directorului sportiv Flore Pop şi consideră că Sportul Şimleu a beneficiat de pe urma unor jocuri cu adversari mai accesibili.

“Nu mi se pare corect în primul rând. Şimleul a jucat cu Ileanda şi cu Bocşa, echipe despre care clasamentul spune totul. Noi am jucat cu Dumbrava tur-retur, echipa de pe locul 3. Părerea mea este că ni se face o nedreptate pentru că la meciurile directe suntem mai buni decât Sportul Şimleu. Ei au făcut golaveraj cu două echipe cu care şi noi dacă jucam făceam acelaşi lucru. Ce pot să zic, cred că în toate judeţele, echipele au ajuns la un acord să facă un test şi să joace meciul pentru a demonstra până la urmă cine este cea mai bună. Ce fac cei de la Şimleu demonstrează frica şi neputinţa lor. Ce a depins de conducerea Rapid Jibou, noi am făcut tot posibiliul să putem juca pe teren”.

Flore Pop – director sportiv Rapid Jibou

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj