Connect with us

Ştiri din Sălaj

EXCLUSIV! Tiberiu Marc şi-a anunţat retragerea. Mesajul de ADIO al fostului lider PSD Sălaj


Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, ales pentru prima dată în anul 2004, îşi anunţat oficial retragerea şi spune clar că nu va mai candida pentru încă un mandat


Tiberiu Marc şi-a anunţat oficial retragerea din fruntea județului. Acesta nu va mai candida pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Sălaj. Decizia a fost luată ieri seară în cadrul unei întâlniri cu majoritatea liderilor social-democraţi din judeţ.

Tiberiu Marc a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj în perioada 2004 – 2020, fiind ales pe listele PSD şi USL. Acesta a fost înainte prefect al Sălajului, iar în perioada 2005 – 2020 a fost şi preşedinte al PSD Sălaj.

Marc a fost înlocuit din funcţia de preşedinte al PSD Sălaj de Ionel Ciunt, primarul Zalăului.

“La începutul acestui an am decis să dau posibilitatea şi altor colegi de a conduce organizația județeană a partidului. În continuarea acestei decizii, am hotărât să ofer colegilor și oportunitatea de a candida la președinția Consiliului Judeţean.

Cred că este un gest corect, de încredere și o bună oportunitate pentru colegii din organizația județeană de a se valoriza la următoarele alegeri locale. M-am bucurat de încrederea și sprijinul lor de-a lungul anilor și cred că este normal ca și ei să se bucure de sprijinul și încrederea mea”, a declarat Tiberiu Marc în exclusivitate pentru Ştirile din Sălaj, parte a grupului Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj