Connect with us

Ştiri din Sălaj

Septimiu Ţurcaş candidează independent la Primăria Şimleu Silvaniei, după ce a fost condamnat în primă instanţă


La începutul acestei săptămâni primarul liberal din Şimleu Silvaniei a fost condamant de magistraţii Tribunalului Maramureş la trei ani de închisoare cu suspendare. La scurt timp, PNL a anunţat că prim-edilul va candida ca independent, cu susţinerea liberalilor însă


Magistraţii Tribunalului Maramureş s-au pronunţat la începutul acestei săptămâni în cazul primarului din Şimleu Silvaniei, liberalul Septimiu Ţurcaş. Trei ani de închisoare cu suspendare a primit acesta pentru abuz în serviciu contra intereselor publice. Să menţionăm că Septimiu a fost însă achitat pentru celelalte capete de acuzare, printre care şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Ba mai mult, Septimiu are șansa de a face recurs la Curtea de Apel Cluj, decizia nefiind definitivă.

Totuși, în aceste condiții, pe buletinul de vot, Septimiu Țurcaș va figura ca independent, nu ca și candidat al PNL.

Liberalii au și anunțat că Septimiu Țurcaș va candida independent, totuși, cu susținerea PNL, care nu își va numi alt candidat.

Să spunem că Septimiu Țurcaș a fost ales ca primar atât din partea PDL, cât și din partea PNL, fiind un important lider politic din județ.

“Septimiu Țurcaș va candida independent, cu susținerea PNL”, transmite biroul de presă al PNL Sălaj.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj