Connect with us

FOTBAL

Tragedie la Nuşfalău. Doi foşti conducători ai echipei de fotbal s-au stins din viaţă la câteva ore distanţă

În această dimineaţă, Tokoly Zoltan şi Birtalan Alexandru au trecut la cele veşnice, la un interval de trei ore distanţă. Ani la rând, cei doi au făcut parte din conducerea clubului de fotbal, fie că s-a numit Tractorul Nuşfalău sau AS Nuşfalău


Veşti triste în această dimineaţă la Nuşfalău. Doi foşti conducători ai echipei de fotbal s-au stins din viaţă la doar trei ore distanţă. Tokoly Zoltan şi Birtalan Alexandru au trecut la cele veşnice joi dimineaţa.

Ani la rând, Tokoly Zoltan a fost jucător şi ulterior antrenor şi preşedinte la echipele de fotbal Tractorul Nuşfalău şi AS Nuşfalău, fiind de asemenea unul dintre cei mai longevivi preşedinţi de club din judeţ.

Birtalan Alexandru a fost preşedintele celor două grupări.

Tui şi Bughi, cum erau cunoscuţi în comunitate erau foarte buni prieteni şi s-au implicat activ în fenomenul fotbal la Nuşfalău, astfel încât echipa de fotbal să fie o forţă în fotbalul judeţean.

Din păcate, în această dimineaţă, cei doi au trecut la cele veşnice. În jurul orei 5 dimineaţa, Tokoly „Tui” Zoltan s-a stins fulgerător din viaţă. Fostul antrenor al echipei de fotbal suferea de cancer, boală cu care a fost diagnosticat în urmă cu câteva luni.

Deşi părea că înregistrează progrese în lupta cu boala necruţătoare, Tokoly, cel care era şi administrator la Liceul Tehnologic „Petri Mor” s-a stins din viaţă la vârsta de 60 de ani…

Vestea că bunul său prieten a murit a fost un şoc mare pentru Birtalan Alexandru şi la doar trei ore distanţă, Bughi a suferit un infarct şi s-a stins din viaţă.

Ieri a împlinit 69 de ani…

„Din păcate, în această dimineaţă s-au stins din viaţă doi oameni de sport din comună. Tokoly Zoltan şi Birtalan Alexandru au fost conducători ai echipelor Tractorul şi AS Nuşfalău şi erau foarte buni prieteni. Amândoi au trecut la cele veşnice la câteva ore distanţă. Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească în pace”, ne-a declarat Radu Mate, primarul comunei Nuşfalău.

CS Barcău Nuşfalău, actuala echipă a comunei este continuarea celor două echipe la care au fost în conducere Tokoly Zoltan şi Birtalan Alexandru.

„Echipa actuală este continuarea echipelor AS Tractorul şi AS Nuşfalău, gurpări care au adus faimă fotbalului din comună în deceniile trecute. Colectivul echipei CS Barcău doreşte să le mulţumească pentru ultima dată pentru tot ce au făcut pentru fotbalul din Nuşfalău şi îşi doreşte ca bunul Dumnezeu să îi odihnească în pace. Sincere condoleanţe familiilor îndurerate”, se arată într-un comunicat pe pagina de facebook a echipei CS Barcău Nuşfalău.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL