Connect with us

TENIS

Patrik Bolduţ a câştigat turneul cu numărul 11

Elevul lui Sergiu Carp şi-a respectat blazonul la Cluj-Napoca şi a reuşit să câştige al 11-lea său turneu la categoria de vârstă 10 ani. Este vorba despre ediţia de vară a Trofeului Marc. Şi Ioana Lung a avut un turneu reuşitla categoria de vârstă 18 ani, calificându-se în semifinale


La finalul săptămânii trecute, la Cluj-Napoca a avut loc ediţia de vară a Trofeului Marc, competiţie desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Tenis.

La acest turneu şi judeţul Sălaj a avut reprezentanţi, iar cel mai important rezultat a fost obţinut de noua senzaţie a tenisului sălăjean, Patrik Bolduţ.

Puştiul a reuşit să câştige locul 1 la categoria de vârstă 10 ani.  Patrik Bolduţ şi-a revenit repede după eşecul suferit în faţa numărului 1 naţional, în finala de la Piteşti şi la Cluj-Napoca a fost din nou la înălţime.

Puştiul legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club a fost favorit principal şi şi-a respectat acest statut. A trecut fără emoţii de faza sferturilor de finală, reuşind o victorie în două seturi, 4 – 0, 4 – 0 în faţa unui sportiv din Sibiu.

În semifinale, Bolduţ s-a duelat cu Raul Condrea, favoritul numărul 3, pe care l-a învins tot în două seturi, 4 – 0, 5 – 4 (3).

Ajuns în marea finală, elevul lui Sergiu Carp a lăsat toate emoţiile la o parte şi a făcut un nou meci mare. Patrik Bolduţ s-a impus cu 4 – 1, 5 – 3 în faţa lui David Coşoiu şi astfel,şi-a adăugat în palmares turneul cu numărul 11.

O prestaţie foarte bună la acest turneu a avut şi Ioana Lung, participantă la categoria de vârstă 18 ani.

Sportiva de la Palatul Copiilor Zalău a făcut meciuri frumoase şi după ce a trecut de o sportivă din judeţul Hunedoara, în semifinale, sălăjeanca a dat peste favorita numărul 1, Tania Munteanu.

A fost un meci dificil şi până la urmă, experienţa superioară a Taniei a făcut diferenţa, cu toate că Ioana Lung a făcut un meci bun.

Oricum, acest turneu a fost o bună verificare pentru Campionatul Naţional.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS