Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu vs campioana Maramureşului pentru un loc în Liga a III-a?! Campioana din Bistriţa-Năsăud nu se prezintă la baraj!

Gruparea sălăjeană nu se va mai duela cu campioana din Bistrţa-Năsăud şi rămâne de văzut ce decizii se vor lua în urma acestei hotărâri


Campionatul în Bistriţa-Năsăud este structurat în două serii şi în prezent nu mai este timpul necesar pentru încheierea campionatului.

Prin urmare, în urma unei şedinţe a comitetului executiv s-a decis amânarea etapelor rămase de disputat din acest sezon.

Totodată, această decizie vine şi ca urmare a faptului că echipele aflate pe primul loc în cele două serii nu dispun de o situaţie financiară care să le permită promovarea în Liga a III-a şi astfel s-a decis ca reprezentanta judeţului Bistriţa-Năsăud să nu se prezinte la baraj.

“Am avut o şedinţă în urma căruia s-a decis să amânăm stabilirea campioanei şi să anunţăm Federaţia Română de Fotbal că nu vom participa la barajul pentru promvare în Liga a III-a”, ne-a declarat Dan Jiga, preşedintele AJF Bistriţa-Năsăud.

În ceea ce priveşte judeţul Maramureş, campioana se va decide pe teren. Progresul Şomcuta Mare şi CSM Sighetu Marmaţiei se vor duela vineri pentru locul la baraj şi şansa unui duel cu Sportul Şimleu pentru un loc în Liga 3.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL