Connect with us

Ştiri din Sălaj

Adrian Popan, propunerea PMP pentru funcţia de primar al Zalăului


Liderul PMP Sălaj este propunerea partidului pentru a candida la funcţia de primar în Zalău. Proiectul cu care Popan vine în faţa zălăuanilor este “Transparenţă în administraţia publică”


Acest proiect oferă posibilitatea de a publica online, pe site-ul Primăriei sau a altor instituţii publice, informaţii de interes public cu privire la veniturile şi cheltuielile din administraţiile publice, precum şi informaţii legate de achiziţiile publice, contracte de servicii şi lucrări. Adrian Popan susţine că trebuie să realizăm instrumente de transparenţă care să împiedice acţiunile ce servesc unui grup de interese. Trebuie să spunem că acesta este în prezent unul dintre cei mai activi consilieri locali din Zalău, care atunci când trebuie să critice administraţia lui Ionel Ciunt, o face, dar şi susţine actuala administraţie acolo unde este cazul, când sunt proiecte vizibil utile comunităţii sau zălăuanilor.

“Până la însănătoşirea clasei politice trebuie să creăm instrumente de transparenţă care să împiedice acţiuni ce servesc interese personale sau de grup, iar, pe de altă parte, să descurajeze diletanţii care urmăresc îmbogăţirea peste noapte din bani publici. Afirm toate aceste lucruri gândindu-mă la perioada dificilă prin care trecem din cauza pandemiei de coronavirus, când, în stare de alertă şi de urgenţă, de exemplu, achiziţiile publice se pot atribui direct. Putem şi trebuie să construim împreună un viitor sustenabil” Adrian Popan

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj