Connect with us

DIVIZIA A1

Veşti bune pentru SCM Zalău. ProVolei Arad s-a înscris tot în Divizia A2

Deşi şi-a manifestat intenţia de a promova, până la urmă, echipa arădeană va evolua tot în eşalonul secund şi astfel cresc şansele Zalăului de a avea echipă în prima ligă de volei masculin şi în sezonul viitor


Săptămână decisivă pentru noul sezon din voleiul românesc. Până la data de 24 iulie, echipele trebuie să-şi depună cererile de înscriere în campionat.

Deşi este nou-înfiinţată, SCM Zalău şi-ar dori să evolueze în Divizia A1, însă părea destul de greu la început acest lucru.

Până laurmă, lucrurile încep să se clarifice şi şansele ca Zalăul să aibă în continuare o echipă în prima ligă de volei masculin sunt destul de mari, mai ales că o formaţia din Divizia A2, care şi-a manifestat intenţia de a promova în prima ligă, a renunţat la această idee.

Mai exact, ProVolei Arad, echipă care a terminat pe locul 1 în Seria Vest din Divizia A2 şi-a dorit să promoveze în Divizia A1, însă, în această săptămână, clubul arădean a făcut cale întoarsă şi prin urmare a decis să se înscrie tot în liga secundă.

„În condiţiile actuale, în care evoluţia pandemiei de coronavirus este una ascendentă, iar competiţiile se suspendă, atât la nivel intern, cât şi internaţional, îmi exprim îngrijorarea şi în ceea ce priveşte participarea echipei mele în Divizia A1. După o consultare cu Consiliul Director al clubului şi cu sportivii echipei am decis să înscriem echipa tot în Divizia A2. Consider că la ora actuală este mai importantă investirea banilor în sistemul sanitar şi în cel de educaţie”, a declarat prof. Radu Sabău, preşedintele CS UVVG ProVolei Arad, pentru specialarad.ro.

De această decizie ar putea profita SCM Zalău, formaţie care în proporţii mari va evolua în Divizia A1, încă din primul sezon.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1