Connect with us

Ştiri din Sălaj

Mişcări de trupe pe scena politică din Sălaj între PNL şi PSD


Câmpul de “bătălie” este comuna Cizer, acolo unde cele două partide au luat decizii de ultimă oră în seara ce tocmai a trecut


Comuna Cizer este un câmp de bătălie deschis între partidele politice. Lupta este una pur strategică, nu ca în alte comune unde se ştiu clar taberele pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Comuna a rămas fără primar în această legislatură, funcţia rămânând viceprimarului Ioan Pătcaş.

De altfel, Pătcaş era şi candidatul PNL pentru funcţia de primar.

În seara ce tocmai a trecut s-au schimbat radical deciziile din comună. Au avut loc mişcări mari de trupe pe tabla de şah.

Astfel, candidatul care se pregătea să fie pe buletinul de vot din partea PMP a trecut la PSD. De altfel, să specificăm faptul că Felician Fărcaş, candidatul PSD, este consilier local din partea PNL la ora actuală.

“Candidatul PSD este Felician Fărcaş”, susţine preşedintele PSD, Ionel Ciunt.

Şi la PNL Cizer a fost mare şedinţă. Astfel, Ioan Pătcaş, cel care trebuia să candideze la fotoliul de primar din partea PNL a renunţat la candidatură. Candidatul susţinut de PNL va fi Nicolae Pavel.

“Voi candida de pe locul al doilea. Nicolae Pavel este cel pe care îl susţinem”, ne-a declarat şi viceprimarul cu atribuţii de primar din Cizer, Ioan Pătcaş.

 

Loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj