Connect with us

Ştiri din Sălaj

Două licee din Zalău vor fi reabilitate şi modernizate cu fonduri europene


Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” și Liceul Reformat “Wesselenyi” fac parte din proiecte privind creșterea eficienței energetice, finanțate din fonduri europene. Prin intermediul acestor proiecte, cele două unități de învățământ vor fi reabilitate și modernizate


La Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” au fost finalizate lucrările la corpul C şi au început lucrările la corpul A, B şi Sala de sport.

La Liceul Reformat “Wesselenyi” sunt finalizate lucrările la etajul 2, respectiv 3, iar la etajele inferioare se lucrează la finisaje și instalații.

Aceste unități de învățământ trec printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare datorită lucrărilor de anvelopare a clădirilor și refacere a finisajelor exterioare, modernizare a instalațiilor sanitare, termice și electrice, refacere în totalitate a șarpantelor, recompartimentare a spațiilor interioare pentru amenajarea grupurilor sanitare accesibile persoanelor cu dizabilități, refacere a finisajelor interioare, realizare a de rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități și refacere a trotuarelor de protecție.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj