Connect with us

MINIFOTBAL

FOTO şi VIDEO. Cuplul Mark Mocan – Florin Morar a câştigat Cupa Sportul Sălăjean la TEQBALL


A doua competiţie de teqball desfăşurată vreodată în judeţul Sălaj s-a defăşurat în această dimineaţă, la Baza Sportivă ONIX Zalău, şi s-a încheiat cu succesul cuplului considerat încă de la început ca favoritul Nr. 1 


Competiţiile de minifotbal sunt încă oprite din cauza restricţiilor impuse de autorităţi, ca urmare a problemelor cu noul coronavirus.

În aceste condiţii, organizatorii campionatelor de la Bazele Sportive ONIX din Zalău au gândit o altă posibilitate de mişcare: TEQBALL.

Noul sport care şi-a croit drumul şi în Sălaj şi-a consumat deja prima competiţie, la începutul lunii, e vorba despre Cupa ONIX.

Azi, 18 iulie, la Baza Sportivă ONIX Traian a avut loc şi a doua competiţie de teqball de la Zalău. De data aceasta, competiţia a fost organizată de AS Onix, împreună cu ziarul Sportul Sălăjean.

 

După mai mult meciuri aprinse, favoriţii şi-au adjudecat trofeul. Este vorba de cuplul Mark Mocan – Florin Morar. Primul dintre cei doi s-a clasat pe locul secund la Cupa ONIX, în timp ce al doilea s-a clasat pe locul trei la prima întrecere de teqball.

De data aceasta, locul secund a fost ocupat de cuplul  Tudor Oltean – Ionut Fărcaş, pentru ca podiumul să fie completat de cuplul Dorin Teglaş – Marius Teglaş.

La final, organizatorii au acordat diplome tuturor participanţilor, în timp ce câştigătorii au primit o minge marca JOMA.

Mai multe amănunte pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 22 iulie.


Rezultate si clasament:

1. Oltean/Fărcaş – Teglaş/Teglaş 2 – 1

2. Oltean/Fărcaş – Crişan/Bonţe 2 – 1

3. Morar/Mocan – Teglaş/Teglaş 2 – 0

4. Morar/Mocan – Oltean/Fărcaş 2 -0

5. Crişan/Bonţe – Teglaş/Teglaş 1 – 2

6. Crişan/Bonţe – Morar/Mocan 0 – 2

Clasament final – Cupa Sportul Sălăjean:

1. Mark Mocan / Florin Morar

2. Tudor Oltean / Ionut Fărcaş

3. Dorin Teglaş / Marius Teglaş

4. Claudiu Crişan / Vlad Bonţe


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in MINIFOTBAL