Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău intră în cantonament


Începând de sâmbătă, elevii lui Marius Paşca vor face o pregătire centralizată timp de o săptămână. Deşi conducerea tehnică a dorit un stagiu de pregătire într-o staţiune, nu s-a găsit loc liber, astfel că SCM Zalău va face un cantonament pe plan local


SCM Zalău a fost printre primele echipe din Liga a III-a care au început pregătirile pentru noul sezon, astfel că de lunea trecută, formaţia zălăuană a revenit la treabă. La pregătire s-au prezentat jucătorii care au rămas din vechiul lot, achiziţiile făcute până acum, cât şi mai mulţi jucători tineri din judeţ, însă în zilele următoare vor mai apărea noutăţi, mai ales că lotul mai are nevoie de întăriri.

Dacă prima săptămână a fost de acomodare la efort, de luni, antrenorul a mărit ritmul, iar în această săptămână, vor fi două zile, în care elevii lui Marius Paşca vor avea şi câte două şedinţe de pregătire.

La final de săptămână, SCM Zalău va intra într-un cantonament centralizat ce va dura 7 zile. Conducerea tehnică a dorit ca stagiul de pregătire să aibă loc într-o staţiune unde să existe condiţii bune pentru cantonament, însă nu a fost găsită nicio locaţie disponibilă, astfel că SCM Zalău se va pregăti pe plan local.

“Îmi doresc un cantonament din 18 iulie, dar încă nu am găsit o locaţie disponibilă unde să mergem. Nu este nicio problemă, fiindcă vom face un cantonament pe plan local, unde avem toate condiţiile”, a spus Marius Paşca.

După prima săptămână de antrenamente, Marius Paşca s-a declarat mulţumit că la nivel de lot nu au apărut accidentări.

“Jucătorii au răspuns bine la pregătire. Sunt puţin obosiţi după prima săptămână, fiindcă au venit după o pauză de aproape patru luni la pregătire. Vom mări ritmul din această săptămână, cu două zile în care avem câte două antrenamente, iar de sâmbătă vom intra în cantonament”, a mai spus antrenorul.

Pe toată durata cantonamentului, toţi jucătorii de la SCM Zalău vor fi cazaţi la Hotel Stadion. După data de 15 iulie, SCM Zalău şi-a programat mai multe jocuri amicale, dar rămâne de văzut dacă aceste partide vor putea avea loc, mai ales că trebuie îndeplinite mai multe cerinţe impus de autorităţi în ce priveşte prevenirea infecţiei cu COVID – 19.

Şi antrenamentele au loc sub o altă formă în această perioadă, în grupuri de maxim 10 jucători.

Conform calendarului competiţional întocmit de Federaţia Română de Fotbal, SCM Zalău ar urma să susţină primul joc oficial din noul sezon, pe 11 iulie, când va debuta faza naţională a Cupei României.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL