Connect with us

Ştiri din Sălaj

Funcţionarii publici de la Serviciul Permise Sălaj vor fi supravegheaţi video pentru a avea o atitudine corectă faţă de cetăţeni


După ce a realizat o anchetă la serviciul de care se plâng foarte mulţi sălăjeni, prefectul Virgil Ţurcaş a decis ca funcţionarii publici să fie monitorizaţi printr-un sistem video


Mai mulţi sălăjeni s-au plâns săptămâna trecută că angajaţii Serviciului Permise din cadrul Prefecturii Sălaj au o atitudine ostilă, ciar umilitoare faţă de aceştia.

Reproşurile au curs lanţ, de la faptul că nu se oferă informaţii pertinente, până la modul jignitor sau superior în care funcţionarii publici discută cu cetăţenii.

Prefectul judeţului Sălaj a demarat o ancchetă internă, iar astăzi a avut o întâlnire cu unele persoane care s-au plâns public de proasta funcţioanre al acestui serviciu.

Prefectul Virgil Ţurcaş a dispus ca acest serviciu să fie supravegheat video, iar angajaţii monitorizaţi pentru a putea vedea când sunt derapaje în ceea ce priveşte modul în care aceştia se raportează la cetăţeni.

“Am avut astăzi o şedinţă pe această temă. Serviciul Permise urmează să fie supravegheat video, iar funcţionarii publici vor fi monitorizaţi astfel încât de acum înainte să aibă o atitudine normală faţă de cetăţeni”, ne-a transmis Virgil Ţurcaş.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj