Connect with us

Ştiri din Sălaj

Povestea unei vloggeriţe din Zalău, care a ajuns să colaboreze cu mai multe firme importante din Ungaria


O tânără a ajuns de succes pe urma rezultatului de la concursul Zalău – Selfie Contest, organizat de Muzeul de Istorie


La cei 19 ani ai săi, Anita Bagosio tânără absolventă de liceu – a ajuns să colaboreze cu firme din Ungaria.

Anita a început să se remarce în anul 2016, când a semnat la Cluj-Napoca un contract de fotomodeling. La scurt timp, sălăjeanca şi-a deschis un blog, pe care a început să scrie poveşti de viaţă.

Un an mai târziu, pe urma succesului care era în creştere, ea a decis să îşi deschidă propriul canal de YouTube. Anita a continuat să îşi dezvolte canalul şi pagina de Instagram. Miile de fani care au început să o urmărească, au fost un motiv de a continua, fapt care i-a adus succesul şi încrederea de sine.

Pe urma muncii sale, Anita a început să colaboreze cu firme renumite, fiind invitată în fiecare an la “Cosmopolitan Blogger Day’s”, o competiţie desfăşurată în capitala Ungariei.

Anul acesta, după promovarea examenului de Bacalaureat, tânăra originară din municipiul Zalău s-a axat pe dezvoltarea activităţii sale din social-media.

“Am mare grijă şi încerc să fiu eu însămi şi să nu arat altceva decât ceea ce sunt. Deoarece, în ziua de azi, foarte mulţi încearcă să arate doar partea frumoasă şi nu chiar realitatea,” ne-a spus Anita Bagosi.

Vloggeriţa a colaborat cu numeroase firme din ţară, dar şi din Ungaria, precum BrightWhite, Hairbunny, Our Magical Stars, Tezyo, iar ultimul contract semnat este cel cu Tiens Romania – o firmă care promovează un stil de viaţă sănătos.

Absolventa Liceului Pedagogic “Gheorghe Şincai” Zalău este încântată de ocupaţia sa, având numeroase planuri de viitor care speră că îi vor aduce succesul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj