Connect with us

Ştiri din Sălaj

Sute de certificate de cazier şi adeverinţe de integritate comportamentală au fost eliberate de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Serviciului  Cazier Judiciar Statistică și Evidență Operativă, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, au eliberat pe parcursul a două zile peste 270 de certificate de cazier şi peste 100 de adeverinţe de integritate comportamentală, cetățenilor care le-au solicitat


În perioada 13-14 iulie a.c., poliţiştii de la structura de profil au eliberat 271 de certificate de cazier şi peste 104 de adeverinţe de integritate comportamentală, cetățenilor care le-au solicitat.

Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în cazurile în care cererea-tip este depusă în România.

Documentele sunt valabile 6 luni de la data primirii şi numai în scopul pentru care au fost eliberate.

Certificatul de integritate comportamentală nu se substituie certificatului de cazier judiciar. Adeverința, cât și celelalte documente prevăzute în Legea nr.118/2019 (certificatul de integritate comportamentală, copia de pe Registru, extrasul din Registru) au valabilitate de 6 luni, similar certificatului de cazier judiciar.

Mai multe informaţii despre eliberarea acestor documente se găsesc afişate pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, la Secţiunea Utile-Acte necesare pentru eliberarea certificatului de cazier.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj