Connect with us

FOTBAL

Situaţie neclară în judeţele cu care Sălajul se duelează la barajul pentru Liga a III-a

Cu două săptămâni înaintea primelor jocuri din cadrul turneului de baraj, în Maramureş, dar şi în Bistriţa-Năsăud încă nu se cunosc campioanele. Situaţia în cele două judeţe este şi mai complicată decât în Sălaj, deoarece Liga a IV-a este structurată în două serii


În urmă cu o săptămână, Federaţia Română de Fotbal a publicat regulamentul jocurilor din cadrul turneelor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, cât şi datele în care vor avea loc aceste partide. Astfel, pe 1, 5 şi 9 august vor avea loc cele trei jocuri, însă cu două săptămâni înaintea barajului, încă nu se cunosc echipele care vor participa.

În Sălaj, AJF a stabilit un “duel de foc” pe teren neutru, între Sportul Şimleu şi Rapid Jibou.

Mult mai dificil de decis campioana este în judeţele Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, cu care reprezentanta Sălajului se va duela la barajul pentru Liga a III-a.

În cele două judeţe, Liga a IV-a este structurată în două Serii, iar la Bistriţa-Năsăud, lupta este strânsă. În momentul suspendării campionatului, în Seria Nord, pe primul loc era Silvicultorul Maieru, cu 28 de puncte, care are un singur punct avans faţă de ACS Heniu Leşu.

În schimb, Seria Sud este condusă de Progresul Năsăud, care are 3 puncte avans faţă de Atletico Monor.

În Maramureş, Seria Nord este condusă de către CSM Sighetu Mamaţiei, care are un avans de 5 puncte faţă de echipa de pe locul secund – Recolta Săliştea de Sus, în timp ce în Seria Sud, Progresul Şomcuta Mare este pe prima poziţie şi are un avans de 7 puncte faţă de Lăpuşul Tg. Lăpuş.

Cel mai probabil, în cele două judeţe, se va juca câte un baraj între echipele ce conduc seriile.

În primul joc al turneului de baraj, pe data de 1 august, de la ora 17.30 va avea loc confruntarea dintre Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, urmând ca pe data de 5 august, în turneu să intre reprezentanta Sălajului  care va întâlni campioana din Bistriţa-Năsăud.

Pe data de 9 august, va avea loc confruntarea dintre Maramureş – Sălaj, ultimul joc al turneului de baraj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL