Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Alianța USR PLUS și-a lansat candidatul pentru Primăria Zalău, în prezența președintelui PLUS, Dacian Cioloș

Candidatul comun al Alianței la această funcție este președintele PLUS Sălaj, Florin Iordache


O schimbare radicală a modului de administrare a municipiului, transparența serviciului public, buna gestionare a bugetului și apropierea de cetățeni sunt prioritățile viitorului primar.

Florin Iordache are 52 de ani și lucrează ca manager tehnic IT la o companie privată.

„Este timpul ca administrația Sălajului și a Zalăului să intre în logica de lucru a firmelor private, în care fiecare bănuț este folosit cu eficiență, iar fiecare persoană își are locul său bine stabilit în angrenajul care conduce la rezultate și profit. Cu toții ne dorim «o țară ca afară», ca primă definiție a eficienței în administrație, dar acest lucru nu se poate realiza cu aceiași oameni care se joacă cu banul public după bunul plac.

A venit, de asemenea, timpul să ne aplecăm cu determinare spre problemele mari de infrastructură ale orașului, așa cum face acasă un bun gospodar, care investește în trăinicia gardului și nu în vopseaua de pe el.

Oricâte idei am pune pe foaie, în final, un oraș este bogat doar dacă locuitorii lui au standarde de viață ridicate și venituri mari. Nu stiu să existe vreun oraș frumos în lume unde majoritatea locuitorilor să fie săraci. Așadar, combaterea sărăciei și bunăstarea locuitorilor vor fi printre prioritățile noastre“, a declarat Florin Iordache.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj