Connect with us

MINIFOTBAL

O nouă competiţie la teqball: Cupa Sportul Sălăjean 

După Cupa Onix care a avut loc în urmă cu două săptămâni şi care a fost o reuşită, sâmbătă, ACS Onix organizează Cupa Sportul Sălăjean. Sunt aşteptaţi cât mai mulţi participanţi, iar înscrieri se pot face până vineri după-amiază


Teqball-ul este noul sport care se poate practica la Baza Sportivă Onix. În lipsa minifotbalului care nu se poate relua din cauza restricţiilor impuse de autorităţi, doritorii de mişcare se pot axa şi pe un alt sport, unul extrem de atractiv.

De câteva săptămâni, acest sport a ajuns în Zalău, la Baza Sportivă Onix, unde în urmă cu două săptămâni s-a organizat prima competiţie – Cupa Onix.

A existat interes pentru ediţia de debut şi la start s-au înscris nu mai puţin de cinci echipe, fiind programate 10 jocuri, la dublu.

Competiţia a fost câştigată de echipa formată din tinerii Szeles Roland şi Alexandru Taloş care s-au impus în toate meciurile şi au intrat în posesia unei mingi marca Joma.

La final de săptămână, cei care îndrăgesc acest sport sunt aşteptaţi la o nouă competiţie – Cupa Sportul Sălăjean – care va avea loc sâmbătă, începând cu ora 10.00

Organizatorii au dat startul la înscrieri, iar doritorii se pot înscrie până vineri, la ora 15.00, la numărul de telefon 0740.494903.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL