Connect with us

TENIS

Cezara But, prestaţie bună la un turneu de seniore din Bihor

Deşi are doar 14 ani, eleva lui Sergiu Carp a reuşit să învingă o favorită la Trofeul Damaco, competiţie desfăşurată la Oradea. Reuşita sălăjencei este de apreciat având în vedere că a concurat la categoria de vârstă 18 ani


Tenismenii sălăjeni au o perioadă mai aglomerată, însă, suntem siguri că le-a fost dor de turnee, mai ales că mai bine de patru luni, tenismenii au avut o pauză “forţată” de pandemia de coronavirus.

Revenirea le-a prins bine sălăjenilor care s-au calificat în fazele superioare ale BT Tennis Cup 3 de la Cluj-Napoca.

La competiţia din judeţul Cluj, performerul a fost puştiul Patrik Bolduţ, cel care avea să câştige turneul la categoria de vârstă 10 ani. Şi la finele săptămânii, tenismenii sălăjeni au concurat la turnee ce fac parte din calendarul Federaţiei Române de Tenis, atât la un turneu din judeţul Bihor, cât şi la un concurs din judeţul Argeş.

La Oradea a avut loc Trofeul Damaco, competiţie la care judeţul Sălaj a fost reprezentat de două sportive. Este vorba despre Oana Flonta (CSM Zalău) la categoria 14 ani şi Cezara But (ACS Sergiu Carp Tennis Club) la categoria 18 ani.

Flonta nu a fost în cea mai bună formă şi a pierdut dramatic în sferturile de finală, după un meci ce s-a întins pe durata a trei seturi.

În ceea ce o priveşte pe Cezara But, tânăra în vârstă de 14 ani a făcut o figură frumoasă la categoria de vârstă 18 ani. Eleva lui Sergiu Carp a reuşit să o învingă pe favorita numărul 4 a turneului, fiind eliminată în faza sferturilor de finală de orădeanca Floriana Popovici.

Victoria este cu atât mai importantă cu cât, Popovici îi cam dădea bătăi de cap Cezarei, sportiva sălăjeanca reuşind să facă o figură frumoasă.

La turneul de la Piteşti a participat Patrik Bolduţ, sportivul de la ACS Sergiu Carp Tennis Club reuşind să ajungă în finala competiţiei, pe care a pierdut-o în două seturi împotriva lui Albert Pipie, liderul naţional la categoria de vârstă 10 ani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS