Connect with us

Ştiri din Sălaj

Valeriu Crişan candidează din partea ALDE la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj

Valeriu Crişan, preşedintele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor intenţionează să candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj. Valeriu Crişan a mai fost în mandatul 2012 – 2016 vicepreşedinte al acestei instituţii din partea USL.

Valeriu Crişan a reuşit să resusciteze ALDE, astfel că partidul anunţă că are în mai multe comune candidaţi competenţi şi bine pregătiţi care ar putea să câştige chiar fotoliul de primar în comunele respective.

“Sunt candidatul ALDE la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj. Îmi doresc să putem accede în Consiliu cu cât mai mulţi consilieri. Ba mai mult, avem în mai multe comune candidaţi puternici care pot produce surprize, chiar câştiga fotoliul de primar”, ne-a declarat Valeriu Crişan, preşedintele ALDE.

Mai mult, încă sunt discuţii intense cu cei de la PSD pentru a realiza o alianţă la nivel local de sprijin reciproc. ALDE este la ora actuală un partid care tinde să fie o forţă politică după alegerile locale care sunt programate pe 27 septembrie.

Partidul are organizaţii locale puternice în peste 80 la sută din localităţile din judeţul Sălaj.

“Încă suntem în discuţii cu cei de la PSD pentru a concretiza o alianţă la nivel local. Discuţiile sunt avansate şi vizează sprijin reciproc”.

Valeriu Crişan

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj