Connect with us

TENIS

Adrian Feher, specialist şi în tenis. Fostul voleibalist a câştigat un turneu platinum

Feher a făcut echipă cu târgmureşeanul Adrian Stoica, cei doi reuşind să câştige locul 1 la nivelul 7 al competiţiei Terraqua Open din cadrul circuitului Tenis Partener


Circuitul Tenis Partener este clubul tuturor amatorilor de tenis din Romania. Este un loc în care este binevenit orice pasionat de tenis, fie că a luat prima dată în mână racheta de tenis sau este un jucător experimentat.

Turneele se împart pe trei categorii, silver, gold şi platinum, primul fiind dedicat amatorilor, în timp ce la turneele platinum participă cei mai buni jucători din ţară.

La finele săptămânii trecute, la Bistriţa-Năsăud a avut loc un astfel de turneu platinum, Terraqua Open.

În fiecare an, doar şase astfel de turnee au loc în toată ţara, iar la turneul de la Bistriţa au fost înscrişi peste 100 de participanţi la cele 6 nivele la simplu, 4, 5, 6, 7, 8 şi 9 şi cele trei nivele la dublu, 6, 7 şi 8.

Şi judeţul Sălaj a fost reprezentat la această competiţie, Gabriel Almaş, Alin Mercea, Mihai Grec, Ionuţ Bălăjel sau Pavel Muste reuşind să ajungă în fazele superioare, ultimul pierzând finala nivelului 6. La dublu, cel mai bun rezultat a fost obţinut de Adrian Feher.

Fostul  voleibalist şi-a demonstrat măiestria în “sportul alb” şi alături de partenerul Adrian Stoica din Târgu Mureş a reuşit că cucerească locul 1 la nivelul 7. Cei doi au trecut în finală de cuplul Cristian Iederean – Corneliu Roş, din Cluj-Napoca.

Feher mai are în palmares turnee câştigate la dublu la Cluj-Napoca sau Târgu Mureş, dar îi lipsea din palmares un trofeu din categoria platinum, astfel că se declară mulţumit de premiul obţinut.

“Sunt bucuros că am reuşit să cuceresc locul 1, alături de colegul meu, Adrian Stoica. Este primul trofeu platinum pe care l-am câştigat”, ne-a spus Adrian Feher.

La nivelul 6, echipa formată din Pavel Muste şi Alin Mercea a ajuns până în faza semifinalelor.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS