Connect with us

TENIS

Zălăuanul Patrik Bolduţ face senzaţie la Piteşti. Puştiul este în finala unui turneu puternic şi se duelează cu numărul 1 naţional

Elevul lui Sergiu Carp este într-o formă de invidiat şi după ce a reuşit să câştige turneu după turneu, tânărul tenismen reuşeşte să impresioneze şi a ajuns în ultimul act la un puternic turneu ce se desfăşoară la Piteşti. Bolduţ se luptă pentru marele trofeu cu Albert Pipie, numărul 1 naţional la categoria de vârstă 10 ani


Patrik Bolduţ este fără doar şi poate cel mai în formă tenismen sălăjean. Sportivul legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club reuşeşte să câştige turneu după turneu şi este într-o ascensiune continuă.

A impresionat mai întâi la turneele din regiunea Nord-Vest a ţării, după care s-a evidenţiat şi la turnee importante din toată ţara.

După o medalie de bronz cucerită la o competiţie în Bucureşti, Patrik Bolduţ participă în aceste zile la un turneu puternic la Piteşti.

Este vorba despre Trofeul Campion Broker, un turneu de categoria I, fiind a doua categorie ca importanţă la 10 ani, după Campionatul Naţional.

La turneul de la Piteşti, Patrik este însoţit de tatăl său, Sorin şi de antrenorul Sergiu Carp.

Încurajat de pe margine şi dând dovadă de mult caracter în ciuda vârstei fragede, Patrik Bolduţ face senzaţie la Piteşti şi a reuşit să se califice în finala categoriei de vârstă 10 ani, acolo unde se va duela cu Albert Pipie, nimeni altul decât numărul 1 naţional la această categorie de vârstă.

Drumul spre finală a început în turul 2 pentru zălăuanul nostru, după ce a beneficat de un tur liber, fiind favoritul numărul 2 al competiţiei.

În această fază, Patrik a trecut fără probleme de craioveanul Yanis Iovănescu, pe care l-a învins în două seturi, 4 – 1, 4-  1. În faza sferturilor de finală, elevul lui Sergiu Carp a făcut un nou meci senzaţional şi l-a învins pe Patrick Cîrstina din Piteşti cu scorul 4 – 1, 4 – 0.

Calificat în faza semifinalelor, Patrik a jucat luni după-amiază împotriva lui Călin Munteanu din Slobozia. Sălăjeanul nostru a făcut un meci senzaţional şi a reuşit să se califice în finală, după o victorie în două seturi, 4 – 2, 4 – 1.

“Patrik a făcut un meci foarte bun. A avut o atitudine foarte bună şi a depus un efort considerabil. A fost un meci de nota 10, cel mai bun meci din ultimul an al lui Patrik. Dacă va juca aşa şi mâine, o să îi pună mari probleme numărului 1 naţional. Am venit la Piteşti şi să-l vedem în acţiune pe numărul 1 pentru că sunt de părere că Patrik are şansă la medalie la Campionatul Naţional”, ne-a spus Sergiu Carp, antrenorul lui Patrik.

Finala turneului de la Piteşti, dintre Patrik Bolduţ şi Albert Pipie va avea loc marţi dimineaţa, de la ora 9.30.

Pe această cale îl felicităm şi noi pe Patrik pentru prestaţia de la Piteşti şi îi urmă multă baftă în marea finală de mâine.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS