Connect with us

Ştiri din Sălaj

Prefectura Sălaj a demarat o ANCHETĂ la Serviciul Permise, după ce funcţionarii publici s-au purtat cu zălăuanii ca la uşa cortului


După ce zeci de zălăuani s-au plâns de comportamentul funcţionarilor publici de la Serviciul de Permise, prefectul Sălajului a transmis că a demarat o anchetă internă


Conducerea Instituției Prefectului Sălaj s-a autosesizat în urma articolelor apărute în ziarul Sportul Sălăjean, în care mai multe persoane reclamă comportamentul inadecvat al unor angajați ai Serviciului Regim Permise și Înmatriculări.
Astfel, Corpul de Control al Prefectului a început verificările în acest caz și, “după ce vom avea și punctul de vedere al reprezentanților Serviciului Regim Permise și Înmatriculări, vom face publice rezultatele verificărilor”, după cum susţin reprezentanţii instituţiei. 

“Încă din prima zi a preluării funcției am arătat foarte clar că nu voi tolera derapajele angajaților din sistemul public și că vom lua măsuri acolo unde este necesar. Cei care fac publice astfel de experiențe neplăcute dau dovadă de spirit civic – nu este în interesul nimănui să ascundem neajunsurile sub preș. Din contră, trebuie să intervenim (și vom interveni!) cu responsabilitate acolo unde lucrurile nu merg așa cum trebuie”, a declarat Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj