Connect with us

FOTBAL

Andrei Iuliu Haţiegan pleacă de la Zalău şi vrea în Liga 1!

Atacantul şi-a încheiat contractul cu SCM şi îşi doreşte să revină în prima ligă, unde a mai jucat pentru Poli Iaşi


Presată în iarnă de atingerea obiectivului de a se salva de la retrogradare, SCM Zalău a căutat să transfere jucători cu experienţă.

Chiar înainte de debutul returului, la formaţia sălăjeană a ajuns şi atacantul Andrei Iuliu Haţiegan, un produs al Universităţii Cluj, care înainte a jucat tocmai în Liga 1, la Poli Iaşi.

Venirea jucătorului clujean la SCM a fost un transfer important pentru clubul zălăuan, care până la urmă s-a salvat de la retrogradare, după ce FRF a îngheţat campionatul.

La fel ca şi alţi jucători şi Andrei Iuliu Haţiegan a apucat să joace doar un singur meci pentru SCM, în deplasarea de la Unirea Dej, unde a intrat după pauză şi a bifat 45 de minute!

Au fost primele şi ultimele minute pentru jucător la SCM, deoarece după câteva zile campionatul s-a suspendat şi nu s-a mai reluat.

Pentru noul sezon, Andrei Iuliu Haţieganu are alte planuri. Contractul său cu clubul zălăuan s-a încheiat pe 30 iunie, iar fotbalistul de 21 de ani îşi doreşte să revină în prima ligă.

“Chiar am vorbit cu el şi mi-a spus că vrea să revină în prima ligă şi aşteaptă să vadă. Noi l-am fi dorit în continuare, dar el vrea altceva şi din sezonul viitor îşi doreşte să joace la un nivel mult mai ridicat. I-am spus că are poarta deschisă la SCM Zalău, dar este puţin probabil ca el să revină” , a spus antrenorul Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL