Connect with us

MINIFOTBAL

Impresii după prima competiţie de teqball din Sălaj

Competiţia s-a dovedit a fi un real succes, iar participanţi s-au declarat mulţumiţi la finalul competiţiei de experienţa de care au avut parte


Începând din această vară, la Bazele Sportive Onix din Zalău se poate practica un nou sport. Este vorba despre Teqball, un sport nou care a prins “aripi” în ultima perioadă.

Acest sport este destul de nou şi pentru sălăjeni, dar cu toate acestea, prima competiţie de Teqball organizată în Sălaj a stârnit interesul acestora, astfel că la prima ediţie a Cupei Onix s-au înscris nu mai puţin de cinci echipe, turneul dovedindu-se a fi un real succes.

Primul concurs de teqball din Zalău a fost câştigat de echipa Szeles Roland şi Alexandru Taloş, după ce aceştia au reuşit să învingă în finală echipa formată din Mokan Marcus şi Mihai Jugrestean.

La final, toată lumea s-a declarat mulţumită de competiţie şi de experienţa de care au avut parte.


Vlad Podar – Manager Dezvoltare Teqball Romania:

“În primul rând vreau să le mulţumim partenerilor de la Asociaţia Club Sportiv Onix Zalău şi domnului Ioan Onicaş, pentru sprijinul pe care l-au arătat încă de la început pentru dezvoltarea acestui nou sport în România. Teqball este un sport mai mult decât atractiv, care poate fi jucat de oricine, oriunde şi oricând, jucători profesionişti sau amatori. Din ce am văzut, prima ediţie a Cupei Onix Zalău la Teqball, organizată la  Baza Sportivă Onix Traian a fost un real succes. Chiar dacă au jucat pentru  prima data Teqball, am văzut jucători cu un real potential pentru acest sport  şi pe care, cu siguranţă, îi vom vedea şi la următoarele competiţii, chiar la cele naţionale. Din aceste competiţii locale vor apărea viitorii jucători de Teqball, care vor putea reprezenta România, chiar la competiţiile europene şi mondiale. În perioada următoare avem în vedere organizarea unei caravane Teqball, în  mai multe oraşe din România, pentru promovarea acestui sport, atragerea cluburilor şi a jucătorilor şi, bineînţeles, un campionat national unde să fie prezenţi cei mai buni jucători de Teqball din România. Suntem siguri că, împreună vom reuşi lucruri deosebite pentru dezvoltarea Teqball în judeţul Sălaj, dar şi la nivel national. Îi invit pe iubitorii de mişcare din Zalău să rămână aproape de Teqball  România şi de Asociaţia Club Sportiv Onix Zalău, pentru că le vom pregăti împreună şi alte competiţii şi evenimente”.


Alexandru Taloş:

“A fost o experienţă plăcută. Mă bucur că am reuşit să câştigăm prima ediţie de teqball, chiar dacă nu acesta a fost scopul cu care ne-am înscris. Este un sport nou, interesant, care solicită o tehnică bună. Sperăm să se organizeze cât mai multe competiţii pe viitor”


Mocan Markus: 

“La prima vedere totul pare simplu dar după părerea mea este un sport foarte greu, dar în acelaşi timp si  spectaculos. Vreau sa menţionez ca e total diferit de fotbal tenis. Ar fi bine să fie cât mai mulţi jucători şi să dezvoltăm acest sport în Zalău”.


Florin Morar: 

“Am participat la această competiţie de teqball, din curiozitate şi pentru a da un exemplu tinerilor că şi în această perioadă de pandemie se poate face sport. Este un sport inovativ care combină tensiul de masă şi fotbalul, fiind destul de solicitant. Competitia fost o reuşită si cred că pe viitor acest sport va avea tot mai mulţi adepţi”.


Adrian Pop:

 “Având în vedere că a fost prima competiţie de teqball, echipele s-au mişcat excelent. Organizarea şi arbitrajul au fost foarte bune şi aşteptăm cu nerăbdare următoarele competiţii. Felicitări echipei câştigătoarea”


Rareş Pintea:

“Având în vedere că acest sport este o noutate  în zona noastră pot spune ca sunt foarte încântat că am descoperit un nou joc şi o noua metoda  de a face mişcare. Teqball-ul este un sport foarte solicitant şi la fel de interesant. Sper ca pe viitor să mai avem parte de astfel de competiţii şi pe această cale vreau sa felicit echipa câştigătoare, toţi ceilalţi participanţi şi nu în ultimul rând pe toţi cei implicaţi în organizare”


Eduard Kurti: 

“Chiar dacă a fost prima dată pentru noi,  a fost o experienţă plăcută, şi cu siguranţă o să participăm şi la următoarele ediţii”.


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL