Connect with us

FOTBAL

Mihai Onicaş, mesaj EMOŢIONANT după transferul la SCM Zalău


Întors recent din jungla Republicii Dominicane, unde a participat la Survivor, fostul jucător al Stelei şi al Universităţii Cluj susţine că a făcut alegerea cu sufletul, deoarece bunicul său este născut în Aghireş


Mihai Onicaş a ajuns în această vară din jungla Republicii Dominicane, direct pe iarba Stadionului din Zalău. Onicaş a participat în primele luni ale acestui an la emisiunea Survivor, un show de supravieţuire difuzat de Kanal D.

Fostul fostbalist al Stelei şi al Universităţii Cluj susţine că a ales Zalăul cu sufletul, deoarece bunciul său este din Aghireş.

Mai mult, acesta susţine că mereu a fost atras de acest oraş şi se bucură că poate să facă parte din lotul echipei SCM Zalău care îşi doreşte promovarea în liga secundă. Mihai susţine că va da totul pe teren şi va încerca să ajute echipa cât de mult poate.

Imediat după reunirea echipei, Onicaş a postat pe facebook un mesaj emoţionant în care argumentează de ce a ales Zalăul. Acesta susţine că a ales SCM şi pentru că bunicul său este din Aghireş, iar bunicul său ar fi făcut orice pentru ca fotbalistul să reuşească în carieră.

“Mereu parcă m-a atras acest oraş… Poate pentru că bunicul meu este născut în Aghireş, la 6 kilometri de Zalău, iar bunicul meu ar fi făcut orice pentru mine şi a fost unul dintre cei care m-a susţinut cel mai mult în acest drum pe care Dumnezeu l-a ales pentru mine cu fotbalul! Mă bucur că am făcut această alegere şi sunt fericit să mă aflu atât de aproape de familie! Nimic nu este întâmplător”, susţine fotbalistul.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL