Connect with us

ARTE MARTIALE

INEDIT! Poliţia Locală Zalău va face pregătire fizică şi lecţii de autoapărare cu multiplul campion mondial Călin Marincaş


Primăria Zalău pregăteşte un parteneriat cu secţia de karate tradiţional al SCM Zalău prin care se doreşte realizarea unui amplu program de pregătire fizică pentru poliţiştii locali


Secţia de karate tradiţional a clubului SMC Zalău este foarte aproape de finalizare, iar pe lângă antrenamentele cu copii, Primăria Zalău i-a mai găsit o activitate.

Astfel, la iniţiativa administratorului public Călin Forţ, poliţiştii locali se vor pregăti fizic cu Călin Marincaş, managerul secţiei.

Parteneriatul va viza instruirea poliţiştiilor locali în tainele imobilizării, autoapărării, dar se va pune mult accent şi pe condiţia fizică.

“Am luat decizia ca poliţiştii locali să se pregătească fizic cu Călin Marincaş în cadrul SCM Zalău, pentru a avea o altă condiţie fizică şi să nu mai fie reclamaţii din acest punct de vedere”, ne-a transmis Călin Forţ, cel care are în subordine directă Poliţia Locală Zalău.

Călin Marincaş, multiplu campion mondial, european şi naţional, ne-a declarat şi el că a avut o discuţie cu cei de la Primăria Zalău şi va începe acest parteneriat.

“Vom avea în vedere pregătirea fizică, lecţii de imobilizare şi de autoapărare pentru poliţiştii locali, conform discuţiilor cu cei de la Primărie”, ne-a declarat Călin Marincaş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE