Connect with us

Ştiri din Sălaj

Lucian Bode, președintele PNL Sălaj: “Zălăuanii trebuie să știe că administrația pesedistă din municipiul Zalău minte cu nerușinare atunci când afirmă că proiectele de dezvoltare locală sunt blocate de actualul Guvern!”

Lucian Bode, președintele PNL Sălaj: “Zălăuanii trebuie să știe că administrația pesedistă din municipiul Zalău minte cu nerușinare atunci când afirmă că proiectele de dezvoltare locală sunt blocate de actualul Guvern!

Trebuie să ai mult tupeu să arați cu degetul spre un Guvern care stă la cârma țării de câteva luni, când guvernele pesediste au ignorat total județul Salaj și, implicit, municipiul Zalau.

Drept dovadă că propaganda “roșie” nu stă în picioare este faptul că Guvernul Ludovic Orban a avizat, prin Compania Națională de Investiții, proiectul “Construire și dotare sală de sport” în municipiul Zalău, obiectiv situat pe strada Salcâmilor, nr. 1, valoarea totală a investiției fiind de aproape 2,5 milioane de euro. Astfel, zălăuanii vor beneficia de o nouă sală de sport, la standardele corespunzătoare desfășurării unor competiții interne și internaționale. Acest demers este, de altfel, un nou pas important în realizarea altor obiective de investiții necesare dezvoltării municipiului Zalău și, implicit, a județului Sălaj. Este o veste îmbucurătoare pentru zălăuani și implicit pentru sălăjeni, dintr-o succesiune de alte vești bune pe care am să vi le aduc în perioada imediat următoare.

Am susținut încă din 2012 necesitatea construcției unui complex polisportiv în municipiul Zalău, un proiect promovat civic prin Asociația Sălăjenii Contează și pentru care m-am luptat în Parlamentul României la dezbaterile bugetului de stat pentru a fi finanțat. La acel moment, guvernarea PSD a ignorat complet acest proiect de investiție, desi la nivel local erau parcurse etape importante în susținerea acestui proiect. Zălăuanii trebuie să stie că, spre deosebire de abordarea guvernărilor pesediste, Guvernul Ludovic Orban nu va bloca niciun proiect de dezvoltare locală, indiferent de culoarea politică a inițiatorului.

Așa cum a demonstrat în lunile aflate la guvernare, pentru Guvernul Orban investițiile publice reprezintă chintesența guvernării. Acest lucru este demonstrat prin ritmul accelerat de implementare a tuturor proiectelor de investiții, indiferent de natura lor.”

(P.)

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj