Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ce spune primarul comunei Ip, după teribilul accident de azi-noapte: „Am inima frântă. Cei trei tineri decedaţi au fost elevii mei”


László Márkus este îngrozit după accidentul de azi-noapte când patru persoane şi-au pierdut viaţa, după un impact frontal între două autoturisme, trei tineri din Sălaj şi un bărbat din Marghita. Primarul din Ip este şocat de ceea ce s-a întâmplat şi nu ştie cum a putut avea loc nenorocirea


Un cumplit accident a avut loc azi noapte în comuna Ip, în urma căruia nu mai puţin de patru persoane şi-au pierdut viaţa, trei tineri din Sălaj şi un bărbat din Marghita.

Tragedia a avut loc în jurul orei 1.00, între localităţile Zăuan şi Ip, când Robert K., şofer al unui autoturism marca Audi, cu volan pe dreapta, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autoturism înmatriculat în Bihor, în care se afla o familie din Marghita.

În urma impactului a rezultat decesul a trei tineri din Sălaj, Robert K., Norbert A. şi Ricsard A., toţi trei pasageri ai autoturismului Audi, precum şi a şoferul în vârstă de 44 de ani din Marghita din cealaltă maşină.

Ervin și G. Arnold, pasageri în Audi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul din Zalău şi tot la Urgenţe au ajuns şi C. Mitrana şi A. Mitrana, în vârstă de doar 14 ani, pasagere în autoturismul înmatriculat în Bihor. Cele două se află la terapie intensivă.

Tineri din Sălaj care au decedat în teribilul accident erau cunoscuţi în comunitate ca fiind băieţi harnici şi nu se ştie ce s-a putut întâmpla.

„Am inima frântă. Pe vremea când eram profesor la Şcoala din Zăuan, cei trei tineri decedaţi mi-au fost elevi. Au fost tineri buni şi harnici, nu ştiu ce s-a putut întâmpla. Au rămas să lucreze în sat şi în comună şi uite că din păcate s-a sfârşit. Erau o gaşcă de prieteni toţi cei cinci. Ne gândim şi noi la împrejurări. Dacă s-a angajat să depăşească un alt autoturism, unde este acel autoturism? Poate nu a fost o altă maşină şi aceştia au intrat pe contrasens, cert este că nu am văzut niciun centimetru de urmă de frânare, doar o pată de ulei. Condoleanţe familiilor îndurerate, vise plăcute într-o lume mai bună, băieţi”, spune László Márkus – primarul comunei Ip – pentru Ştirile din Sălaj.


Mai multe pe acest subiect:

FOTO-VIDEO. Cine sunt cei trei tineri din Sălaj care au MURIT în accidentul din Ip

FOTO – VIDEO. Cine este familia din Marghita DISTRUSĂ de un șofer teribilist în accidentul din Ip

FOTO. O familie din Marghita care venea de la mare a fost nenorocită de un șofer teribilist din Ip. DETALII de la accident

FOTO-VIDEO. Carnagiu pe șosea, în Ip! Patru morți: trei tineri din Sălaj și un bărbat din Bihor


loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj