Connect with us

FOTBAL

Barajul pentru Liga a III-a  se apropie cu paşi rapizi. FRF a stabilit datele de disputare a meciurilor


Jocurile din cadrul turneelor se vor disputa pe 1, 5 şi 9 august, pe teren neutru. Campioana Sălajului va sta în prima etapă şi va juca pe 5 şi 9 august


În mai puţin de o lună, Federaţia Română de Fotbal va organiza meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, care se vor disputa sub forma unor mini-turnee a câte trei campioane judeţene.

La tragerea la sorţi, Sălajul a avut parte de noroc şi a evitat adversari puternici, urmând să se dueleze cu campioanele din Maramureş şi Bistriţa-Năsăud.

Până să se afle campioana Sălajului cât şi reprezentantele celor două judeţe, Federaţia Română de Fotbal a anunţat datele la care se vor disputa jocurile de baraj din cadrul mini-turneelor.

Partidele vor avea loc la începutul lunii viitoare, în 1, 5 şi 9 august, de la ora 17.30, jocurile urmând să se desfăşoare pe teren neutru.

Conform tragerii la sorţii, reprezentanta Sălajului va sta în prima etapă programată pe 1 august, când va avea loc confruntarea dintre reprezentantele judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Maramureş.

Pe 5 august va intra în luptă campioana Sălajului, urmând să aibă loc partida cu reprezentanta judeţului Bistriţa-Năsăud, urmând ca în ultima etapă, pe 9 august să fie programat jocul dintre Sălaj – Maramureş.

FRF a aprobat şi regulamentul de desfăşurare a turneelor de baraj, fiecare echipă urmând să îndeplinească o dată rolul de gazdă, deşi partidele se dispută pe teren neutru. În ceea ce priveşte criteriul de departajare, după cel al punctelor, diferenţierea se va face după golaverajul din meciurile directe. Următorul criteriu este cel al golurilor mai multe marcate în deplasare.

În situaţia în care o partidă se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare, dar rezultatul acestora va fi luat în considerare doar drept criteriu pentru situaţia în care două sau trei echipe sunt la egalitate de puncte în mini-grupă, criteriul 7 din lista de criterii: rezultatele directe, golaverajul în jocurile directe, număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe, număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deşi partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă), golaverajul general din mini-grupă, număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă, număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă, rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte.

Campioanele judeţene trebuie comunicate la FRF până pe 27 iulie

Deocamdată fotbalul pentru amatori este blocat din cauza restricţiilor impuse de autorităţi în ce priveşte prevenirea infecţiei cu coronavirus, dar se aşteaptă veşti îmbucurătoare după data de 15 iulie.

FRF a rămas fermă în ce priveşte termenul limită pentru desemnarea campioanelor judeţene, astfel că toate AJF-urile trebuie să comunice echipe calificată la baraj până pe 27 iulie. În Sălaj, Sportul Şimleu şi Rapid Jibou urmează să joace finala Ligii a IV-a, jocurile fiind programate pe 19 şi 26 iulie.

Programul Grupei B din Regiunea 2:

Bistrița-Năsăud – Maramureș (1 august, ora 17.30)

Sălaj – Bistrița-Năsăud (5 august, ora 17.30)

Maramureș – Sălaj (9 august, ora 17.30)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL