Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO – VIDEO. Cine este familia din Marghita DISTRUSĂ de un șofer teribilist în accidentul din Ip


Ghinionul familiei din județul Bihor a fost că a dat peste un șofer teribilist care a depășit riscant și a intrat frontal în autoturismul condus de stâlpul familiei – un bărbat de 44 de ani


Fără urmă de a frâna sau de a încerca să evite impactul, aceasta este declarația martorilor oculari despre isprava șoferului din Zăuan care a intrat din plin într-un autoturism din Bihor.

Familia din Marghita se întorcea liniștită de la mare, când, la un moment dat, șoferul din Sălaj a efectuat o manevră de depășire neregulamentară și a intrat frontal în aceștia.

În autoturismul înmatriculat în Bihor se aflau trei persoane – părinții alături de copilu lor, o fată deosebit de frumoasă.

D. Mitrana a avut 44 de ani. A murit pe loc în tragicul accident de azi-noapte. Era angajat de aproximativ un an la stația de forare petrol din Suplacu de Barcău.

C. Mitrana era soția acestuia. Femeia a fost rănită grav și se află la terapie intensivă. La fel și fetița lor de doar 14 ani, A. Mitrana. Tânăra era foarte sociabilă și cu spirit de viață. Din păcate, și ea este la terapie intensivă la Zalău.

Cele două au multiple fracturi, dar și probleme la organele interne.

Dacă va supraviețui luptei, tânăra v-a trăi departe de tatăl său, cel care a murit pe loc în urma impactului.

 

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj