Connect with us

FOTBAL

Sălăjeanul Cătălin Pop, între “U” Cluj şi examenul de Bacalaureat

Tânărul jucător din Şumal, comuna Marca, a reuşit să obţină o medie bună la BAC şi îşi doreşte să-şi continue studiile la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai


După ce s-a remarcat la grupele de juniori de la CS Barcău Nuşfalău, Cătălin Pop a făcut pasul către “U” Cluj, formaţie pentru care a evoluat în Campionatul Naţional de Juniori Republicani, devenind şi căpitan al juniorilor A.

Antrenorul său de la Cluj a avut cuvinte de laudă pentru sălăjeanul originar din Şumal, comuna Marca şi chiar a făcut o mică comparaţie cu Toni Doboş, fundaş de legendă al “şepcilor roşii”.

Tânărul este şi în vederile echipei mari, mai ales după ce Adrian Falub a declarat la reunirea “studenţilor” că se va baza pe jucătorii din Academie în noul sezon. Născut în 2002, Cătălin Pop mai are un an de juniorat şi totodată, anul acesta a fost şi anul în care a avut de susţinut examenul de Bacalaureat.

Absolvent al Liceului cu Program Sportiv din Cluj-Napoca, Cătălin Pop s-a descurcat foarte bine şi la BAC. Astfel, sălăjeanul a obţinut 7.20 la proba scrisă la limba şi literatura română şi 8.10 la istorie. Cea mai mare notă a obţinut-o la geografie, 9.45.

Astfel, cu media 8.25, Cătălin Pop a absolvit bacalaureatul şi îşi doreşte să-şi continue studiile la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.

Revenind la fotbal, Cătălin Pop se află în ultimul an de junioarat, dar cu toate acestea, tânărul fundaş îşi doreşte să facă pasul spre seniori.

“Mi-aş dori ca în acest an să fac pasul către o echipă de seniori”, ne-a declarat Cătălin Pop.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL