Connect with us

LIGA a II-a

Se prelungeşte termenul pentru finalizarea competiţiilor locale de minifotbal!

Dacă întrecerile locale de minifotbal s-ar fi putut relua din această săptămână, termenul de finalizare a competiţiilor locale era 9 august. În condiţiile în care nu se poate da startul de la 1 iulie, Federaţia Română de Minifotbal a decis să prelungească termenul de finalizare a competiţiilor locale, de pe 9 august, până pe 30 august


Astfel, nici turnele finale pe care le avea în plan Federaţia să le organizeze la final de august nu vor mai avea loc, urmând să fie mutate în lunile septembrie-octombrie.

În ce priveşte competiţiile din Sălaj din sezonul 2019 – 2020, rămâne valabilă disputarea a şapte etape la fiecare ligă.

Dacă restartul se va da începând cu data de 15 iulie, Superliga ar urma să se finalizeze pe data de 30 august.

Se vor mai disputa şi fazele finale ale Cupei, competiţie din care au mai rămas de jucat sferturile, semifinalele şi finalele, dar aceste jocuri ar putea avea loc în timpul săptămânii.

“Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Minifotbal a analizat situaţia şi a decis să schimbe data la care trebuiau finalizate competiţiile locale, de pe 9 august, pe 30 august. În funcţie de evoluţia evenimentelor, Federaţia va organiza o parte din competiţiile naţionale din calendar, în lunile septembrie-octombrie. Având în vedere această decizie, organizatorii locali îşi vor putea finaliza competiţile locale pân la final de august. S-a prelungit termenul cu trei săptămâni, dar acum toată lumea speră  ca activitatea să poată începe de la data de 15 iulie. Este o speranţă nu doar pentru minifotbal ci şi pentru fotbal,  care aşteaptă măsuri de la autorităţi, prin care să îşi poată desfăşura jocurile din calendar”.

Ioan Onicaş – preşedinte Federaţia de Minifotbal din România

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA a II-a