Connect with us

FOTBAL

ACS Fotbal Comuna Recea, încrezătoare înaintea barajului cu Minaur Baia Mare

Florin Gherasim, conducătorul echipei din Recea este optimist înaintea barajului de promovare în Liga a II-a cu Minaur Baia Mare şi consideră că orice se poate înâmpla. Ba mai mult, echipa sa poate are un mic avantaj graţie lotului mult mai tânăr


Federaţia Română de Fotbal a decis să organizeze un baraj de promovare în Liga a II-a, între primele două clasate din seriile din Liga a III-a, în situaţia în care formaţiile sunt despărţite de mai puţin de trei puncte. În această situaţie s-au aflat ACS Fotbal Comuna Recea şi Minaur Baia Mare.

Astfel, între cele două echipe din judeţul Maramureş vor avea loc două dueluri de foc, ambele manifestându-şi intenţia de a promova în eşalonul secund. În acest sens, ambele formaţii au reluat pregătirile de câteva săptămâni pentru a fi în formă maximă la începutul lunii august când va avea loc dubla manşă.

Primul meci va avea loc miercuri, 5 august, la Baia Mare, urmând ca meciul retur să se desfăşoare la Recea, în 9 august.

Înaintea dublei manşe, echipa din Recea are un uşor avantaj, având în vedere că va juca meciul retur pe teren propriu, însă, Florin Gherasim, conducătorul echipei consideră că ACS FC Recea ar mai putea avea un avantaj.

„Suntem optimişti înaintea barajului de promovare cu Minaur Baia Mare şi poate avem şi un mic avantaj datorită lotului mai tânăr. Suntem încrezători, mingea este rotundă. Băieţii fac câte un antrenament sau două antrenamente pe zi, în funcţie de cum decid antrenorii. În ceea ce priveşte lotul, doar Vlad Opriş a plecat, în rest am prelungit toate înţelegerile jucătorilor”, ne-a declarat Florin Gherasim.

Sălăjenii Romario Rus şi Adrian Micaş continuă astfel cu ACS Fotbal Comuna Recea, în timp ce şimleuanul Vlad Opriş s-a despărţit de gruparea maramureşeană, după ce a suferit o accidentare la genunchi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL