Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău îşi anunţă revenirea!

Gruparea condusă de Gabriel Terheş vrea să participe din nou în Divizia A2 şi a solicitat sprijin de la Consiliul Judeţean Sălaj, de unde va primi 30.000 de lei pentru sezonul 2020 – 2021


Înfiinţată în 2015, Volei Club Zalău a activat în Divizia A2  timp de patru sezoane, iar în stagiunea 2018 – 2019 a reuşit şi cea mai bună performanţă: locul 2 în serie şi participarea la turneul de promovare în Divizia A1!

Clubul condus de Gabriel Terheş a spus pas competiţiei în sezonul 2019 – 2020, după ce a rămas fără susţinere financiară din partea autorităţilor.

Proiectul depus anul trecut la Consiliul Judeţean Sălaj a fost declarat neeligibil, astfel că Volei Club Zalău a rămas fără susţinere.

Chiar dacă cei din conducere au încercat să atragă fonduri din altă parte, până la urmă nu s-a mai reuşit, iar Volei Club Zalău nu a mai participat în campionatul ligii secunde.

După o pauză de un an, Volei Club Zalău poate reveni în circuit, cu atât mai mult cu cât va primi finanţare de la Consiliul Judeţean Sălaj pentru sezonul 2020 – 2021.

De data aceasta,  proiectul depus de clubul zălăuan a îndeplinit condiţiile de eligibilitate pentru repartizarea sumelor destinate finanţării activităţilor de performanţă şi va primi 30.000 de lei.

Din suma respectivă, 15.000 de lei vor ajunge în conturile clubului, în prima parte a sezonului, iar diferenţa va fi atribuită în 2021, pentru a doua parte de campionat.

Volei Club Zalău trebuie acum să depună cererea de înscriere pentru participarea în ediţia 2020 – 2021 a campionatului Divizia A2, până pe 24 iulie.

Până la data respectivă trebuie să facă şi dovada plăţii taxei de participare, care pe fondul pandemiei de coronavirus a fost redusă de la 350 de euro, la 150 de euro.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2