Connect with us

CUPA ROMANIEI

Minifotbalul mai are de aşteptat

Cum autorităţile încă nu au dat liber competiţiilor pentru amatori, decât pentru antrenamente în grupuri de maxim 10 jucători, minifotbalul nu se poate relua cu data de 1 iulie şi mai trebuie să aştepte cel puţin încă două săptămâni până când vor fi comunicate alte măsuri de relaxare


Creşterea numărului de cazuri noi de coronavirus a determinat autorităţile să nu relaxeze multe măsuri începând cu data de 1 iulie. Deşi se preconiza revenirea la viaţă a competiţiilor sportive pentru amatori începând cu 1 iulie, până la urmă acest lucru nu se va mai întâmpla.

Comitetul Naţional Pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat unele decizii în contexul actualei epidemii, dar  sportul destinat amatorilor şi în special competiţiile au de suferit.

Autorităţile au anunţat că permit organizarea şi desfăşuarea antrenamenteler colective, în grupuri de maxim 10 persoane pentru ligile inferioare de fotbal, inclusiv de amatori, dar cu respectarea condiţiilor stabilite prin ordinul comul al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerului Sănătăţii, însă competiţii încă nu se pot organiza.

În această categorie intră şi competiţiile de minifotbal, care  nu se pot relua cu data de 1 iulie, astfel că mai trebuie să aştepte cel puţin încă două săptămâni până când vor fi comunicate alte măsuri de relaxare.

“Având în vedere că autorităţile au renunţat la măsurile de relaxare anunţate pentru data de 1 iulie, automat blochează restartarea competiţiilor de minifotbal”, ne-a declarat Ioan Onicaş, preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPA ROMANIEI