Connect with us

Ştiri din Sălaj

Trei secunde între viaţă şi moarte. Video cu momentul când un bărbat şi-a pierdut viaţa în accidentul cumplit din Zalău


Un video şocant a fost postat astăzi pe internet care arată momentul impactului de la spălătoria K9 din Zalău unde un bărbat de 38 de ani şi-a pierdut viaţa


Un cumplit accident de circulaţie a avut loc luni în Zalău, pe strada 22 Decembrie 1989, în urma căruia un bărbat de 38 de ani din comuna Guruslău şi-a pierdut viaţa.

Atât pe YouTube, cât şi pe Facebook circulă un filmuleţ şocant cu momentul impactului dintre autoturismul care circula cu viteză pe strada 22 Decembrie 1989 din Zalău şi cel parcat în faţa fast-food-ului de la spălătorie.

Imaginile au un puternic efect emoţional.

Din filmări rezultă că bărbatul care a decedat a avut trei secunde între viaţă şi moarte, deoarece autoturismul care a produs accidentul a intrat în spălătorie şi mai apoi în maşina parcată şi în chioşc în doar trei secunde.

Poliția transmite că femeia în timp ce conducea autoturismul pe direcția Aghireș-Zalău, din cauza neadaptarii vitezei de deplasare la condițiile de drum, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a intrat în curtea unei spălătorii după care a intrat în coliziune cu un autoturism oprit regulamentar, în care se afla un șofer de 38 de ani. După impact, acesta din urmă a fost proiectat într-un chioșc în care se aflau două persoane, de 32, respectiv 34 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul șoferului de 38de ani și rănirea ușoară a celor două persoane din chioșc.

Conducătoarea auto a fost testată cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

sursa video – youtube/graiulsalajului

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj