Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal a revenit în circuit cu gol marcat

După mici probleme medicale care l-au făcut indisponibil pentru câteva jocuri, fotbalistul şimleuan şi-a revenit şi a înscris al doilea gol din acest campionat pentru Zalgiris, în victoria spectaculoasă cu 7 – 0


Aproape toate campionatele din Europa s-au reluat după pandemia de coroanvirus, iar prima ligă din Lituania a revenit în actualitate încă de la finalul lunii mai.

Deja s-au disputat şase etape, însă Liviu Antal a jucat mai puţin în această perioadă, din cauza unei mici accidentări. După ce în două jocuri nu a fost în lotul de 18, treptat şimleuanul şi-a revenit şi a intrat în ritm.

Dacă în meciul cu campioana Suduva a bifat 17 minute, în partida cu Kauno Zalgiris, şimleuanul a jucat 33 de minute.

În ultima rundă, Liviu Antal a fost titular şi a deschis drumul echipei sale spre victorie. Zalgiris a jucat cu Riteriai, penultima clasată, în faţa căreia, vicecampioana Lituaniei a câştigat cu un categoric 7 – 0. Primul gol a fost marcat de Liviu Antal, în minutul 13, iar până la final, echipa sa a mai înscris de şase ori.

“Mă bucur că am înscris. Pot spune că încet-încet îmi revin, dar încă nu sunt 100% apt, nici din punct de vedere medical, dar nici din punct de vedere fizic. Pas cu pas sper să fiu tot mai bine, fiindcă asta este cel mai important”, ne-a declarat Liviu Antal.

După şapte runde, echipa lui Liviu Antal se află pe locul secund, la şase puncte de liderul Suduva, care este campioana ultimilor ani.

“Am pierdut un tempo în lupta la titlu, dar este important să fim pe primul loc la finalul campionatului deşi va fi foarte greu. Cei de la Suduva au rămas aproape aceeaşi echipă de trei ani şi asta se vede. Din păcate la noi, după fiecare sezon s-au schimbat foarte mulţi jucători”, a mai spus Liviu Antal.

A fost al doilea gol din acest campionat marcat de Liviu Antal. Şimleuanul a înscris anul trecut de 15 ori în campionat, iar în 2018 a fost golgheterul Lituaniei, cu 23 de reuşite.

Pentru Zalgiris urmează la final de săptămână un joc cu echipa de pe locul 4, iar peste două etape va avea loc derby-ul dintre Zalgiris şi Suduva.

Între cele două rivale a avut loc un prim joc în acest campionat, încheiat la egalitate, scor 1 – 1.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL