Connect with us

FOTBAL

Marius Dumitraşcu, final de aventură la SCM Zalău

Fotbalistul din Constanţa este şi el la final de contract şi se află pe lista plecărilor de la SCM Zalău. Şi Dumitraşcu a bifat doar un singur joc oficial pentru gruparea zălăuană, în partida de la Dej


SCM Zalău vrea să arate altfel în sezonul următor, când şi obiectivele echipei vor fi mult mai îndrăzneţe. În aceste condiţii şi lotul echipe trebuie să fie unul mai solid, iar conducerea lucrează de câteva săptămâni pentru a definitiva lotul cu care va aborda SCM Zalău sezonul 2020 – 2021.

La trei jucători deja s-a renunţat, aceştia fiind oricum la final de contract în data de 30 iunie. Astfel, la gruparea de sub Meseş nu vor mai continua Andrei Vaştag, Cristian Călin şi Marius Dumitraşcu, aceştia urmând a-şi încheia săptămâna viitoare conturile cu echipa zălăuană.

Dacă fundaşul Cristian Călin a jucat la Zalău încă din vara trecută, Andrei Vaştag şi Marius Dumitraşu au venit la echipă în iarnă şi ambii au prins doar câte un meci oficial la SCM, cel din prima etapă a returului, cu Unirea Dej.

Marius Dumitraşcu a venit tocmai din Constanţa şi nu mai intră în vederile antrenorului, mai ales că jucătorul este născut în anul 1999 şi nu se mai încadrează în cerinţele impuse de FRF la Liga III-a, unde echipele sunt nevoite să folosească pe durata unui joc doi jucători sub 20 de ani unul sub 21 de ani.

“S-a renunţat la Marius Dumitraşcu, dar nu din cauza faptului că el a greşit la meciul de la Dej. A fost o fază, la care a greşit dar nu acesta este motivul pentru care lui nu i se mai prelungeşte contractul. El este născut 1999 şi noi avem în vedere alţi jucători care să se încadreze în cerinţele impus de FRF”, a spus antrenorul Marius Paşca.

Marius Dumitraşu a împlint 21 de ani luna trecută şi în cariera sa a mai jucat şi în Liga a II-a, la Farul Constanţa.

Constănţeanul a fost junior la Academia lui Gheorghe Hagi până în 2014, după care a trecut la juniorii de la ACS Performer Constanţa. Înainte să vină la Zalău, Dumitraşcu a fost tot la o echipă din Liga a III-a, la CS Medgidia.

“Sunt acasă, la Constanţa şi încă nu am vorbit cu nimeni din conducerea de la SCM. Contractul meu se termină pe 30 iunie şi în mare parte nu mă voi mai întoarce la Zalău”, a spus Marius Dumitraşcu.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL