Connect with us

FOTBAL

Etapa şi golul în Liga 1, pentru Gabriel Vaşvari


După ce a înscris în poarta lui Dinamo din penalty, mijlocaşul zălăuan a marcat şi în partida cu Viitorul lui Hagi, tot de la punctul cu var, reuşind al 7-lea gol din acest campionat


Sepsi Sf. Gheorghe este una dintre echipele cu cel mai infernal program în Liga 1. Pe lângă faptul că trebui să facă faţă ritmului din play-out, gruparea din judeţul Covasna este angrenată şi în fazele finale ale Cupei României, însă cu toate acestea, echipa antrenată de Leo Grozavu se descurcă bine.

De la reluarea campionatului, Sepsi a obţinut 5 puncte, dar a reuşit şi o victorie spectaculoasă cu Poli Iaşi, în turul semifinalelor Cupei României, scor 5 – 1.

O contribuţie importantă la aceste realizări a avut şi Gabriel Vaşvari care a jucat în toate cele cinci jocuri, fiind integralist în patru dintre ele. Sălăjeanul şi-a trecut numele pe lista marcatorilor pentru a doua etapă la rând. După ce a marcat în poarta lui Dinamo, tocmai la Bucureşti, din lovitură de la 11 m, Vaşvari a înscris şi în meciul cu Viitorul lui Hagi, tot din penalty. Şi de această dată, Sepsi a jucat în 10 oameni dar s-a descurcat foarte bine, în condiţiile în care a revenit de la 1 – 3 şi a egalat.

Gabriel Vaşvari a marcat în minutul 65 golul de 2 – 3, iar cu 5 minute înainte de final, Sepsi a egalat prin Safranko. Zălăuanul de 33 de ani este printre cei mai buni marcatori ai echipei din Sfântu Gheorghe, cu şapte reuşite. Doar slovacul Safranko are mai multe goluri (8), în timp ce Vaşvari şi Karanovic au câte şapte reuşite.

Sepsi este pe locul 3 în play-out cu 24 de puncte şi pentru moment pare scăpată de grijile retrogradării. Gruparea antrenată de Leo Grozavu se pregăteşte şi de finala Cupei României, având în vedere avantajul consistent luat după meciul tur cu Poli Iaşi. Mai mult ca sigur, în ultimul act va mai ajunge FCSB, care în tur a câştigat cu 3 – 0 pe terenul lui Dinamo.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 1 iulie 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL