Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cine este bărbatul care a decedat în accidentul din Zalău. Doi copii au rămas fără tată


Victima cumplitului accident de azi de pe strada Crasnei are 38 de ani şi se trage din localitatea Guruslău. Doi copii – unul de patru ani şi unul în clasa a IV-a – au rămas de astăzi fără tată


Un grav accident de circulaţie a avut loc în jurul orei 14.30 în Zalău, pe strada 22 Decembrie 1989 (fosta stradă a Crasnei). O femeie în vârstă de 55 de ani care conducea cu viteză, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în Spălătoria K9, iar apoi într-o maşină parcată şi într-un chioşc de fast-food.

Martorii oculari povestesc că femeia ar fi avut viteză mare.

Din păcate, un bărbat în vârstă de 38 de ani a decedat. Victima accidentului se afla într-o maşină oprită în fața chioșcului, acolo unde șoferul discuta cu femeia ce lucra acolo.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, bărbatul s-a stins din viață, în timp ce era transportat cu ambulanța SMURD spre spital.

În urma lui au rămas doi copii – o fetiţă de patru ani şi un băieţel, care este clasa a IV-a.

Victima lucra în domeniul construcţiilor și tocmai își construia casă la țară. I. L. se trage din satul Guruslău, comuna Hereclean, dar de mai mulți ani locuia în municipiul în Zalău.

Amintim că o femeie din Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Zalău, într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în curtea unei spălătorii după care a intrat în coliziune cu un autoturism, acesta din urmă fiind proiectat într-un chioșc. Trei persoane au fost grav rănite.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj