Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ultima ORĂ! Victima accidentului din Zalău a DECEDAT


Veste tristă! Victima nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare și a decedat


În urma accidentului cumplit de astăzi, victima care se afla în autoturismul parcat a decedat. Cadrele medicale au cosntatat decesul în jurul orei 16.15.

Din păcate, în urma impactului victima a decedat. Inițial, aceasta a răspuns manevrelor de resuscitare, dar a intrat înapoi în stop cardio-respirator.

Reamintim că imediat după impact, cadrele ISU și cele de la SMURD au ajuns în scurt timp la locul accidentului cumplit de pe strada 22 Decembrie 1989.

Bilanțul este unul straniu – trei persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier, iar una a decedat.

Din informațiile oficiale aflăm că sunt patru persoane rănite – două din autoturismele implicate în accident și două din chioșcul unde a ricoșat autoturismul.

Poliția spune că o femeie din Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Zalău, într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în curtea unei spălătorii după care a intrat în coliziune cu un autoturism, acesta din urmă fiind proiectat într-un chioșc.

Martorii oculari susțin că conducătorul auto – o femeie în vârstă de 55 ani –  gonea cu peste o sută de kilometri pe oră, iar victima cea mai gravă se afla în autoturismul care staționa.

 

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj