Connect with us

FOTBAL

Vlad Opriş s-a despărţit de ACS FC Recea

Fundaşul şimleuan s-a accidentat şi este nevoit să sufere o intervenţie chirurgicală, astfel că de comun acord şi-a reziliat înţelegerea cu gruparea maramureşeană şi urmează să se opereze în Ungaria


Vlad Opriş este un fotbalist cu experienţă la nivelul Ligii a II-a, acolo unde a evoluat pentru echipe precum Juventus Bucureşti, CS Baloteşti, Foresta Suceava sau Luceafărul Oradea. Este un jucător cu potenţial mare, dar a cărui ascensiune a fost oprită de accidentări.

Mereu a revenit mai puternic şi încă mai are multe de demonstrat. În vara trecută, Opriş semna cu ACS Fotbal Comuna Recea, formaţie alături de care spera să promoveze în Liga a II-a.

Doar că, deşi lucrurile se îndreptau în direcţia bună, iar echipa din Recea era liderul Seriei a V-a din Liga a III-a, tot sezonul a fost dat peste cap de pandemia de coronavirus.

În cele din urmă, sezonul a fost îngheţat, iar pentru promovarea în Liga a II-a vor lupta ACS Fotbal Comuna Recea şi Minaur Baia Mare într-un baraj tur-retur.

În vederea pregătirii acestui baraj, echipa din Recea s-a reunit săptămâna trecută şi se pregăteşte respectând normele în vigoare. Însă, de la reunire a lipsit… Vlad Opriş.

Fundaşul şimleuan s-a accidentat şi este nevoit să sufere o intervenţie chirurgicală la genunchi.

“Da, m-am despărţit de ACS Fotbal Comuna Recea. Mi-a recidivat problema la genunchi şi trebuie să-mi faco intervenţie chirurgicală. Nu ştiu când va avea loc intervenţia pentru că vreau să mă operez în Ungaria. Sper să fie cât mai repede”, ne-a spus Vlad Opriş.

Vlad Opriş: “Sunt foarte supărat” 

După ce se va opera, fotbalistul şimleuan va fi nevoit să stea departe de fotbal mai multe săptămâni.

Acest fapt îl întristează, mai ales că înainte de pandemie îşi regăsise forma la ACS FC Recea.

“Sunt foarte supărat, dar asta e. Din păcate, anul acesta pare compromis. Vreau doar să mă fac bine şi apoi mă voi gândi din nou la fotbal”, spune fundaşul sălăjean.

Vlad Opriş a fost om de bază la ACS Fotbal Comuna Recea în tur, reuşind să înscrie şi două goluri, ambele în victoria obţinută de maramureşenii în faţa Industriei Galda de Jos.

Şimleuanul a fost integralist şi în primul meci din retur şi singurul disputat din acest sezon, când Recea a remizat 1 – 1 la Cugir.

Pe această cale, îi urăm însănătoşire grabnică lui Vlad Opriş şi ştim că va reveni mai puternic decât înainte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL