Connect with us

FOTBAL

George Zima: “A fost o tragere la sorţi favorabilă. Cel mai mult contează cum se va prezenta campioana Sălajului la barajul pentru Liga a III-a”


Tehnicianul de la Sportul Şimleu consideră că un baraj cu campioanele din Maramureş şi Bistriţa-Năsăud este unul accesibi pentru reprezentanta Sălajului, însă indiferent de adversare, cele două jocuri trebuie tratate la modul cel mai serios


Până să ajungă la turneul de promovare în Liga a III-a, Sportul Şimleu trebuie să treacă în finala campionatului de Rapid Jibou. Deocamdată, şimleuanii sunt concentraţi pe jocurile care vor decide campioana Sălajului dar aruncă o privire şi la turneul de promovare, unul care pare accesibil pentru reprezentanta Sălajului.

“La prima vedere, pentru judeţul Sălaj este tragerea cea mai favorabilă. Evident că era mai greu un baraj cu  campioana din Bihor, Cluj sau Satu Mare, dar acum cel mai important este cum se va prezenta la acest baraj echipa ce va deveni campioana Sălajului”, a spus George Zima, antrenorul de la Sportul Şimleu.

În această perioadă, Sportul Şimleu continuă să se pregătească, dar aşa cum prevede măsurile date de autorităţi, astfel că antrenamentele au loc în grupuri de maxim şase jucători.

“Ne antrenăm, dar ne lipsesc meciurile şi este o situaţie mai grea.Am intensificat pregătirea şi am mărit numărul de antrenamente, de la patru, la cinci şedinţe de pregătire pe săptămână. Din punct de vedere fizic suntem pregătiţi, dar ne lipseşte jocul, competiţia şi din punct de vedere tehnico-tactic suferim”, a mai spus antrenorul de la Sportul Şimleu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL